Prima cameră hiperbară multi-loc din Brașov

decembrie 14, 2020 by Centrul Medical Maria
Spital-Sanpetru-camera-hiperbara-1200x801.jpg

La Centrul Medical Maria din Sânpetru este prezentă și una dintre cele mai revoluționare tehnici medicale contemporane-cameră hiperbară multi-loc.
Terapia cu oxigen în această cameră este o formă de tratament care implică respirarea de oxigen pur într-o capsulă presurizată. Camera hiperbară este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului, întrucât țesuturile organismului uman au nevoie să primească un nivel adecvat de oxigen pentru a funcționa corect. Atunci când țesutul este lezat are nevoie de și mai mult oxigen pentru a supraviețui și a se regenera. Acest tip de terapie măreste considerabil cantitatea de oxigen pe care o va purta sângele prin corp. Creșterea nivelului din sânge restaurează buna funcționare a țesuturilor, accelerând vindecarea și ajutând organismul să lupte contra infecțiilor și nu numai. Cea mai frecventă manifestare severă a COVID-19 este pneumonia virală, iar pentru reabilitarea medicală a pacientului, specialiștii recomandă oxigenoterapia hiperbară.

HBOT este oxigenul la presiune înaltă, recomandată pentru tratarea unei mari varietăți de afecțiuni și boli.

Fiecare celulă are nevoie de oxigen pentru menținerea funcției de conservare, reparare, regenerare. Respirând oxigen concentrat lângă o presiune atmosferică mai mare. Principalele neneficii: energizează organismul; optimizare cognitive, îmbunătățirea memoriei de scurtă și de lungă durată, Ameliorarea afecțiunilor cognitive, contuzii cerebrale, accidente vasculare cerebrale, hipoxie cerebrală , diferite tipuri de demente, optimizare cardiacă prin îmbunătățirea circulației coronariene, recuperare după antrenament fizic, îmbunatatirea sistemului imunitar, combaterea infecțiilor-HBOT prin efectul sau oxidativ acționează ca antibacterian, optimizare pre/postopertorie – scade durată periodei de recuperare, Repararea leziunilor tisulare- HBOT asigură oxigenare optimă pentru țesuturi, scăzând astfel inflamația, acumularea de lichide, eliberează celule stem și asigură efect antibacterian, încetinirea procesului de imbatrinire celulară, optimizează feritilitatea, îmbunătățește funcțiile sexuale, suport pentru tratamentele oncologice, tratează complicațiile radioterapiei, tratamentul bolilor intestinale, reduce oboseala cronică, traumatisme cerebrale și multe altele.

HBOT este o puternică technologie de vindecare, optimizare și de recuperare Frumusețea ei constă în simplitate – este doar oxigen și presiune. Trebuie să înțelegem că acest efect nu poate fi obținut doar inhalând oxigen mai concentrat, sau consumând forme de oxigen lichid. Efectul se obține doar prin combinația de oxigen concentrate cu presiune crescută.

Terapia în cameră hiperbară se realizează doar în bază unei programări și a recomandărilor specialiștilor de la Centrul Medical Maria.

Centrul Medical Maria


Contactați-ne


Telefon

Programări:
0268 309 300
Camera Hiperbară:
0735 444 085
Contact:
0729 550 790
0732 733 334


Adresă

str. Poieniței nr. 2-8, comuna Sânpetru, Brașov


E-mail

contact@centrulmaria.ro
programari@centrulmaria.roÎnscriere


Înscrieți-vă în lista noastră pentru informații la zi cu privire la servicii precum și reduceri de prețuri.
  Rețele Sociale


  Facebook

  centrulmaria.brasov


  LinkedIn

  centrul-medical-maria


  YouTube

  Centrul Medical Maria


  Contactați-ne


  Telefon

  Programări:
  0268 309 300
  Camera Hiperbară:
  0735 444 085
  Contact:
  0729 550 790
  0732 733 334


  Adresă

  str. Poieniței nr. 2-8, comuna Sânpetru, Brașov


  E-mail

  contact@centrulmaria.ro
  programari@centrulmaria.ro  Înscriere


  Înscrieți-vă în lista noastră pentru informații la zi cu privire la servicii precum și reduceri de prețuri.
   Rețele Sociale


   Facebook

   centrulmaria.brasov


   LinkedIn

   centrul-medical-maria


   YouTube

   Centrul Medical Maria   Copyright Centrul Medical Maria 2020. Creat de SelfNet IT Services   Copyright Centrul Medical Maria 2020. Creat de SelfNet IT Services